Welkom @ Pyxiscollege!

Schrijf je in voor onze school en word één van de sterren van het Pyxiscollege.

Normaal gezien heten we alle nieuwe leerlingen en hun ouders persoonlijk welkom op onze school op verschillende inschrijfmomenten. Door de huidige COVID19-maatregelen is dat momenteel helaas niet mogelijk. Enkel wanneer je telefonisch een afspraak vastlegt, mogen wij je fysiek ontvangen op onze campussen.

inschrijven.

Online inschrijven

Het is mogelijk om je online aan te melden voor een inschrijving in het Pyxiscollege. Na je online aanmelding ontvang je een bevestigingsmail en gaan we na of jouw inschrijving voor de gevraagde studiekeuze in orde is. Later volgt een mail met de bevestiging , alle uitleg over het begin van het schooljaar en hoe je boekenpakket te bestellen.

Je kan ons daarnaast ook altijd telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op schooldagen wanneer je bepaalde vragen hebt over de (online) inschrijvingen.

Inschrijving 1ste graad Inschrijving 2de/3de graad

Telefonisch contact

 • Pyxiscollege@KoningAlbertlaan (1ste graad)
  089/71 46 47
 • Pyxiscollege@Bessemerstraat
  089/71 46 38
 • Pyxiscollege@Stationsstraat
  089/71 41 29

Enkel wanneer je telefonisch een afspraak vastlegt, ‘kunnen’ wij je fysiek ontvangen op onze campussen. Tijdens de vakantieperiodes is de school gesloten. Je kan ons via mail info@pyxiscollege.be wel om informatie vragen. Op regelmatige tijdstippen wordt dit gelezen en zal een medewerker jou al een kort antwoord bezorgen in afwachting van verdere informatie.

Financieel

Wat kost studeren @Pyxiscollege? Bekijk hier een overzicht van het kostenplaatje.

Financiën

hoe inschrijven?

1ste graad

 • Opendeurdag: vrijdag 3 maart 2023 van 17u. tot 20u.

Bovenbouw

 • Opendeurdag: vrijdag 5 mei 2023

Inschrijven tijdens de zomervakantie 2023

Van 1 juli t/m 7 juli 2023 en vanaf 18 augustus elke werkdag van 9u. tot 16u. en op woensdag tot 12u. Je kan ons tijdens de zomervakantie telefonisch bereiken tijdens de vermelde openingsuren en data.

Je kan dagelijks, na het maken van een afspraak, terecht op onze school voor inlichtingen en inschrijvingen – zij het op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via info@pyxiscollege.be of 089/71 46 47 (1ste graad) of 089/71.46.38 @Bessemerstraat/ 089/71.41.29 @Stationsstraat.

Wat breng ik mee?

Identiteitskaart / Rapport / attest / getuigschriften van het laatst gevolgde schooljaar.